2023. december 8., péntek

Kapcsolati betekintés

 

2023. november 23. ArtSzintér

Ketten egyedül

A darab egy párkapcsolat létrejöttének kezdeti időszakát mutatja be, vagyis egy alakuló kapcsolatot.

Link: https://port.hu/adatlap/film/tv/krumplirozsa-frankie-and-johnny/movie-40106

Tartalom:„Miközben a tizennyolc hónapos börtönbüntetését töltötte, Johnny felfedezte a főzésben és a klasszikus irodalomban rejlő örömöket. Szabadulása után a férfi szakácsként kezd dolgozni egy New York-i vacsorázóhelyen. Itt dolgozik Frankie, a pincérnő is. Johnny egyre inkább érdeklődik iránta, Frankie azonban igyekszik távol tartani őt magától. Az asszony ugyanis sok fájdalmas kapcsolat után elvesztette a bizalmát a férfiakban. Megannyi kacskaringó után végül mégis összejönnek egymással.”

 

8 DOLOG, AMIT NEM TUDHATTÁL A FILMRŐL

Link: https://port.hu/cikk/tv/8-dolog-amit-tuti-nem-tudtal-a-krumplirozsarol/article-95138

 

A darab szórakoztató volt a maga módján, bár az elején a szexjelenet (nyilván nem igaziból csinálták) de kicsit erős kezdésnek találtam. Vicces voltak bizonyos szituációk, a két szereplő együtt dolgozik egy helyen, egyikük szakács, a másikuk pincérnő. Egyik kezdettől fogva rajong a másikért, míg a másik fél nem akarodzik új kapcsolatba belefogni, mert előzőleg nagyon megsérült... a szereplők nem vallották be elsőre, hogy milyen idősek...kicsit szégyellték, aztán persze, ahogy előrehaladtunk a story-ban, és ahogy egyre jobban kibontakozott a figurák személyisége, úgy egy fajta bizalom is kialakult közöttük, és több szempontból is megnyíltak a másik felé... egyszerű, hétköznapi esetet ír le, ami bárkivel bármikor megtörténhet...járjunk nyitottan a világban.


 Insta felületemről (klaudia.kovacs.20): Megneztuk baratnom baratnojevel a Ketten egyedult az Artszinben. Hetkoznapi eset, de kellemes kikapcsolodast biztosit 85 percen keresztul. Foszerepekben Ullmann Monika es Makranczy Zalan.

 

Nincsenek megjegyzések: