2015. augusztus 12., szerda

Fény derült a német szereposztásra - Love Never Dies hírek következnek



Sokáig csak pusmogtak róla, most a hivatalos közlés megtörtént, hiszen mindenkivel sikerült aláíratni a szerződését! Egyelőre Gustave szerepét betöltő fiúról nem kaptunk hírt, egyelőre nem is szeretnék erről tájékoztatni a nagy közönséget, csak a premier előtti hetekben kerítenének sort erre. No, lássuk! :)

Úgy hírlik az opera-énekesnő Rachel Anne Moore (30 éves) veszi át Christine szerepét Andrew Lloyd Webber Az Operaház Fantomja folytatásában, a Szerelem sosem hal meg, azaz Liebe stirbt nie! musicalben.


Tehát a következő szereplőgárdával találkozik az, aki elmegy a hamburgi előadást megnézni majd októbertől:

Fantom - Gardar Thor Cortes, 
Christine - Rachel Anne Moore, 
Raoul - Yngve Gasoy Romdal, 
Madame Giry - Masha Karell, 
Meg Giry - Ina Trabesinger, 
Fantom vagy Raoul második szereposztásban - Mathias Edenborn,
Christine második szereposztásban - Jazmin Gorsline,
Fleck - Lauren Barrand / Sandra Maria Germann
Squelch - Paul Tabone
Gangle - Jak Allen-Anderson


Ensemble (abc-sorrendben) – Marie-Therese Anselm, Alex Avenell, Bianca Benjamin, Pieter Casteleyn, Connor Collins, Tyler Donahue, CJ Field, Holly Hylton, Mami Iwai, Heidi Karlsson, Björn Klein, Anastasia Kutina, Chiara Ludemann, Andrea Marchetti, Robert David Marx, Sean McFadden, Robert Meyer, Leisha Mollyneaux, Dörte Niedermeier, Georg Prohazka, Martin Rönnebeck, Jessie Roggemann, Lucina Scarpolini, Thomas Schreier, Ulrich Talle und Stef van Gelder.

A története: A darab 10 évvel később játszódik az Operaházban történt eseményeket követően. Christine Daaé mindeközben híres szopránná vált, összeházasodott ifjúkori szerelmével, Raoul-lal, és született egy gyermekük. Amikor felkérik énekelni az újonnan renovált Metropolitan Operaház megnyitójá, örömmel mond igent a felkérésre, így családjával New York-ba utaznik, ahol nem várt ismerősökkel is összefutnak..


Ralf Schaedler, rendező így nyilatkozott az opera-énekesnőről: "Rachel Anne Moore felfedezésével, egy nagyszerű operahangot találtunk, aki tökéletesen illik a felnőtt Christine-hez." 


Az énekesnőről még annyit mondanék, hogy jelenleg Hamburgban a Flóra színházban futó Operaház Fantomjában ő játszotta La Carlotta szerepét. 

Egy felvételt is közlők milyen hangszínt is kell az "arc" mögé képzelni :)



 Korábbi bejegyzés a témában:

További infok itt:

"Christine, 10 Jahre waren wir getrennt, jetzt hol ich dich in meine neue Welt und nichts kann unsere Liebe trennen!" -  - ez olyan szép (a mondat a hivatalos oldalon megosztott videóban hangzik el) Lefordítva: Christine, 10 évet voltunk elválasztva egymástól, most elviszlek magammal az új világomba és semmi sem választhatja el a szerelmünket!"
Rachel Anne Moore kis videóüzenete a rajongókhoz:
https://www.facebook.com/Liebestirbtnie/videos/726962647431579/

A jelmezek megérkeztek Ausztráliából: 
https://www.facebook.com/Liebestirbtnie/videos/699678240160020/

Andrew Llord Webber a Love Never Dies-ról (nem szokott kedvenc jelenetet vagy bármit is a darabjaiból kiemelni, de itt alapvetően fontosnak tartotta megemlíteni azt a pillanatot, amikor a Fantom Christine-t a lakosztályában magára hagyja, miután megfenyegette. A férfi otthagyta a Love Never Dies kottáját, amit a nő áttanulmányozott, majd dúdolni kezdte a dallamot...):
https://www.facebook.com/Liebestirbtnie/videos/676294525831725/
 


Az előadás bemutatója várhatóan 2015. október 8-10. között lesz megtartva az Operettszínházban, Hamburgban. 

Nincsenek megjegyzések: