2015. augusztus 29., szombat

Love Never Dies - Válogatás



 A darab Londonban nem aratott sikert, hamar lekerült (közel 1 év sem kellett hozzá) a repertoárból. Aztán eljött az ausztráliai verzió bemutatója, ami a végleges formát jelentette a musical számára, amely a Fantom és Christine történetét mutatja be Coney Islandon. Látványos díszletek, gyönyörű jelmezek. Ez az előadás kapott egy külön lehetőséget, hogy az örökkévalóságban továbblétezhessen, és mindenki számára elérhetővé váljon, DVD-t adtak ki belőle. Az ausztrál verziót egy dán non replika követte, illetve Bécsben koncert formájában is prezentálva lett, német nyelven első alkalommal. Majd a tokiói verzió megint csak a melbourne változatot másolta. Most új helyre fog kerülni az előadás, szintén az ausztrált másolja (de állítólag lesznek újdonságok, amit csakis a német változatnak gondoltak) Hamburgba ahol megkezdődtek a próbafolyamatok. A színház, az alkotók és a szereplők nagy energiákat fektetnek bele a próbákba. Szinte nincs nap, hogy ne kapnánk tőlük valami jelzést, hogyan telnek a próba napjai... Facebook-on érdemes őket követni: https://www.facebook.com/Liebestirbtnie?fref=nf

Lássunk pár érdekesebb felvételt a korábbi előadásokról

Őszintén megvallom, színészügyileg sajnáltam, hogy nem velük (a londoni társulattal) készítették el a DVD-ét, mert Ramin Karimloo és Sierra Boggess között szikrázott a levegő.

Az előadás jeleneteiből válogatás: https://www.youtube.com/watch?v=F2PcUa79u8w&list=PLbu5fnAmYqBc2vzDE_NB7IL8X7eorIsjb

A darabból pedig a kedvenc dalomat közlöm: Beauty Underneath


Az ausztrál Próba: Ben Lewis és Anna O'Byrne a "Beneath a Moonless Sky" adják elő



Szintén az előző videóhoz kapcsolódva, Anna "Look with your hearth"-ot énekli.


A Sydney verzió Fináléjából egy ízelítő


Ausztrália - A premier est


A Dán előadásból részletek


Dánul a Love Never Dies


Válogatás a bécsi előadásból:

És végül az izlandi származású Gardar Thor Cortes az új német előadás Fantomja, a darab szintén ismert, hanem a legismertebb dalát énekli, "Till I hear you sing"-et!



Nincsenek megjegyzések: