2016. augusztus 3., szerda

London darabja szétesik, Christine Daaék váltják egymást

 Felröppent hetekkel ezelőtt a hír, hogy az amerikai turné verzióba visszatér Julia Udine...
 

Nemcsak Amerikában állt be a változás szele. Az új évad beköszöntével jönnek az új/régi szereplők a Fantom produkciókba...

Párizs
Első alkalommal kerül színre a francia fővárosban a darab, ami eredeti helyszín szerint, már réges régen kijárt volna neki. Sierra Boggess, aki a Royal Albert Hall-ban jelenítette meg a karaktert, előzőleg pedig a Broadway és Las Vegasban hódította meg a nézőket. Ő fogja alakítani Párizsban a női főszerepet (http://phantomvizio.blogspot.com/2016/07/a-parizsi-fantom.html), így ő is visszatérőnek számít, mivel külföldön az énekesnők e szerepkörét tekintve gyorsan elillan, legfeljebb 2-3 évig játszhatják, ám mostanság rászoktak a rendezők, hogy a korábbi sikeresen szereplő művészeket visszahívják.

 
London
Emmi Christensson távozása nem volt meglepő, hiszen Svédországba visszatér az előadás, így ő és Peter Jöback elkezdték az előzetesen felkészüléseket az anyaországukban. A szőke Christine tehát kivált, még maradt kettő. Celinde Schoenmaker viszont marad, nála érdemes megfigyelni, milyen elbűvölően tud a hangjávlal játszani, leginkább megfigyelhető ez a Gondolj rám alatt, az ária résznél. Míg múlt héten az angol közönségnek rá kellett csodálkoznia, hogy Lisa-Anne Wood is elhagyja (szeptember 3-án lesz az utolsó előadása Londonban) a Fantom produkciót.

Celinde Schoenmaker- Emmi Christensson - Lisa Anne Wood

Most pedig igazi örömhír érhet bennünket, hiszen egyike, a legkiválóbb Christine Daaé-knak tér vissza a londoni West Endre, Harriet Jones személyében. 

(a megjelőlt forrás már nem élő linket tartalmaz, így csak ez utóbbi hivatkozásokban bízhatunk)


A címszavak között találjátok a visszatérők nevét, http://glassprism.tumblr.com/post/148259727637/southerncalcosette


Nincsenek megjegyzések: