2016. augusztus 4., csütörtök

Más szemszögből 2. - Miért akar egy Fantom Raoul lenni? Raoulok egymás között



A 3 új bejegyzés, Sasvári, Csengeri és Homonnay művész urak által megélt pillanatokról fog szólni. 

Fogadjátok szeretettel!

Sasvári Sándor: Nagy forróság volt, nyári hónapban játszottak a darabot, amikor a tükör elé állt, megfeledkezett a maszkról, így visszasietett az öltözőjébe, felkapta az álarcot és időre visszaért a jelenetéhez. Állítólag eredetileg a castingon Raoul szerepére jelentkezett…



Csengeri Attila: Bevett szokása, hogy mindig megkopogtatja az arcát, mivel ezzel tudja ellenőrizni, hogy rajta van a viselete (egy idő után egybeolvad a színésszel az álarc), róla is úgy hírlik Raoul szerepére jelentkezett.



Homonnay Zsolt: Egy tréfa áldozata lett, amikor a próbafolyamatok alatt Miller Zoltán kollégája, azt mondta neki, hogy volt újabb szövegmódosítás az Il Muto-t megelőző pillanatban. Eszerint, ahogy a páholyba érkezik, át kell kiabálnia a másik páholyba az igazgatóknak: "Uraim, itt vagyok!". - Homonnay teljesítette ezt, többször elismételte, de a kollégái nem figyeltek rá, míg Szirtes Tamás igazgató meg nem elégelte, hogy a színész így viselkedik, kérdőre vonta, miért mond szöveget, hiszen csöndben kéne lennie, és ekkor Homonnay meglátta a nevetéstől szinte a földön fetrengő Millert. Egy másik vicces rész: amikor az eszméletlen Raoul-t kell felébreszteni az utolsó jelenetben. Mindegyik Christine ezt másképpen csinálja, köztük van egy, aki meg is rázza a vikomtot. A rázós volt aznap, és mivel azt hitte ez fog következni, döbbenten vette észre, hogy nem Christine rázza, hanem a Fantom, aki ezúttal is Miller Zoltán volt.





Nincsenek megjegyzések: