2023. május 30., kedd

Az Operaház Fantomja mai napon 20 éves lett!!!

 A blogom névadójának magyar megfelelőjének mai napon van a "születésnapja

Gratulálok a magyar nyelvű Az Operaház Fantomja produkciónak! 

2006 óta szenvedélyes rajongója vagyok az előadásnak, és minden május 30. egy örömteli esemény, hiszen a Madách színházban, ezen a napon 2003-ban lett bemutatva. 

Az akkori szereplőgárda:

1. BEMUTATÓ, akiket még a zeneszerző, a mester, Andrew Llord Webber is meglesett:

Sasvári Sándor (Fantom) - Mahó Andrea (Christine) - Miller Zoltán (Raoul)

 

Megünnepelve az eseményt, a tavaly készített flashmob videót közlöm:


 BOLDOGAT, DRÁGA KICSI FANTOM! <3

 

Megjegyzés: a születésnapi gálát november 3-án tartják majd, jegyek korlátozott számban még kaphatók a Madách színház honlapján.

2022 november - a darab szereplőit megfiatalították, többek között csere volt a Raoul-t megformáló művészek kapcsán, Bot Gábort és Homonnay Zsoltot az új belépők váltották: Borbély Richárd és Jenővári Miklós. Nekik búcsúesteket tartott a színház. Ugyanez volt a helyzet a jelenlegi Christine-ekkel is, hogy tovább kell lépniük, mindegyik így készült, végül az igazgató minden alkalommal megzavarta a tapsrendet, és kinyilvánította, hogy nincs vége a szereplésüknek, még egy évadot mindenképpen maradniuk kell...hogy vajon ez az új beálló hölgyek miatt van vagy sem? Nem lehet pontosan tudni. Szerény véleményem szerint - mint lelkes és legrégebbi rajongók egyike teszt alá vontam az új nőket. Úgy tapasztaltam, hogy az eddigi legjobb performanszot Széles Flóra hozta, hangilag - játékilag. A másik két hölgy, még van hova fejlődniük, de nem olyan rosszak ők sem, de még nem az igazi... Haraszti Elvira és Jenes Kitti. Mindhárman - sajnos - az Operettszínházból jöttek - mert úgy lenne az igazi, ha saját várából találná meg a megfelelő hercegkisasszonyt a Vár fura ura... :D meglátjuk, hogy 1 év alatt mennyit fejlődtek, most első körben arra koncentrálok, hogy az ünnepi alkalmon jól érezzem magam...

Jelentős változások még voltak mellékszereplők tekintetében, ezeket korábbi Fantomos bejegyzéseimben olvashatjátok. :)

Nincsenek megjegyzések: