2015. március 22., vasárnap

Évekkel ezelőtt a magyar Fantomok nyilatkoztak a Showder-ben


Nagyon vicces videót osztanék meg. :) Igaz, hogy pár hete lett vége a hazai változat szériájának, de még biztosan visszatérnek!

2003-ban az esti Showder-ben nyilatkozott az akkori nagy hármas, a három magyar Fantom: Csengeri Attila, Miller Zoltán és Sasvári Sándor. 
 




Igazán humoros felvétel, elevenek, és még kulisszatitkokról, bakikról is tudomást szerezhetünk. :) Sasvári Sándor arca leégett, így konkrétan Fantommá változott és meghallgatásra is így érkezett. Miller Zoltán fia ötletet adott, nem értette, hogy miért olyan csúnyácska a Fantom arca, ennek mindenképpen már az előadásból ki kellene derülnie. Csengeri Attila igazán bolondos, szereti átkölteni a szöveget, van pár igazán remekbe szabott ötlete... :)


Zene nem maradhat el, kezdetben szólóban, majd közösen zárják le a medley-t: a főcímdal, a "Szeress, csak ennyit kérek én" valamint az "Éj zenéje". Jóleső borzongás futott rajtam át, amint meghallottam énekelni Csengeri Attilát. Szép megoldás, ez gyönyörű egyveleg, kár, hogy sosem láttam Miller Zoltánnal a darabot.





Pár évvel később, 2005-ben, Miller Zoltán úgy döntött, hogy szólókarrierbe kezd, így ő eltűnt a Madách színház színfalai mögül, aztán a két "árván" maradt Fantom mellé betársult Posta Victor, akivel kiegészült a Fantomtrió. Most ők nyilatkoznak a múltról, jelenről, közben még kaphatunk ízelítőt az előadásból.





És, hogy teljes legyen a történet, a napokban közölt egy kis összeállítást Viva la musical honlap, témája főként a Fantom volt.


Március 22-én ünnepelte a híres zeneszerző, Andrew Llord Webber a születésnapját! :)


Egyéb érdekességek, olvasnivalók: 

Nincsenek megjegyzések: