2015. október 1., csütörtök

Minden vég valami új kezdetet is jelent

Das Phantom der Oper - a hamburgi előadás búcsúzik



2013. 11. 28-án volt a premier, ez megelőző estén tartották egy médiagála estet, ahol ismert személyiségek és a média-sajót képviselői vettek részt és tekintették meg az előadást.

A premierről így emlékeztek meg, a nagy premieren maga Sir Andrew Llord Webber is megjelent és együtt ünnepelt a német gárdával. 


Két éven át a hamburgi közönség élvezhette, nevetett és sírhatott együtt a szereplőkkel a Flóra színházban. Ám, mint minden jónak, ennek is véget kell egyszer érnie, így érkeztünk el az utolsó alkalomhoz, 2015. szept. 30-án tartották a német darab legutolsó előadását. Ezután a Fantom tovább költözik, egészen Oberhausen-ig, ott folytatódik a színrevitele, valószínűleg új szereplőgárdával lesz látható. Pár szereplő sorsáról lehet tudni információkat, többek között Valerie Link (Christine) egy facebook-os megjegyzésében elszólta magát, élete legnagyobb szerepére készül, édesanya lesz, Matthias Edenborn (Fantom) pályafutása nem áll meg, hiszen a hamarosan debütáló Love Never Dies-ban alakítja majd a második szereposztásban a Fantomot és Raoult, értelemszerűen nem egyszerre. :) Szintén a Fantom folytatásában viszontláthatjuk Rachel Anne Moore-t (La Carlotta),  aki a Love Never Dies-ban már Christine idősebb megformálójaként fog színpadra lépni,  a szerelmeként egy kiváló tenorénekes párt kapott maga mellé, Gardar Thor Cortes személyében, de nem kizárt, hogy Edenborn-nal is összehoznak egy szereposztást.




Visszaemlékezés gyanánt pár videót megosztók:


Nincsenek megjegyzések: