2016. május 10., kedd

Mindig vannak titkos felvételek... Magyar Fantom Király Lindás Christine-nel

Többek között ezek is, valahogy elkészültek...


Örülök, hogy újra tudosíthatók. Sajnos, az én életemből Király Linda kimaradt, sosem láthattam Christine-ként a színpadon. A vélemények róla is megoszlanak, ki hidegen nyilatkozik róla (színészi játéka vagy hangjával nem találja meg a közös nevezőt), de akadnak olyanaok is, akik szeretik őt és méltatják. Íme, egy felvétel: Angyali Hang/Kicsi Lotte, ahol Ladinek Judit alakítja Meg Giry-t és a mindig tettre kész Raoul-t, Homonnay Zsolt.


Nekem Lindában, itt ez a különös örömkifejezés (tényleg eltudom hinni, hogy hisz az Angyali hangban), kitárt karokkal megpördül (1 perc 5 másodpernél).

Viszont azt is meg kell jegyeznem, hogy nála is voltak problémák, amiket a külföldiek erőteljesen megjegyeztek, negatív értelemben:

1. Először is itt van ez a furcsa hajkorona, amit rittyentettek a parókamesterek neki - a kinézete nem tetszett nekik, méltatlan módon csúnya értelmezést is adtak neki hmm...hmm... csúnya szóval...
2. Lindával közölték az első olyan sajtófotót, amin Christine hálóköntöse még félkész állapotban lehetett. Ez nagy hiba volt, így most sok idióta azt feltételezi, hogy a jelmez, ílyen módon néz ki, holott nem is!

Lindán így állt a ruha

Viszont a jelenlegi állapotában így néz ki a jelmez
Mindig rossz képet tudunk magunkról festeni... És ez bántja a csőrömet...

A videót érdemes végignézni (ha jól tudom, ez pont az egyik próbán "készült").
Link: https://www.youtube.com/watch?v=s2mG5KoLI74









Fonyó Barbaráról jutott még pár hang alapú felvétel a darabból: https://www.tumblr.com/search/barbara+fonyo



Nincsenek megjegyzések: