2023. március 22., szerda

József és a színes, szélesvásznú álomkabát

Egy kis mulasztás pótlása

Egyik kedvenc előadásom új címszereplőt avatott, Szaszák Zsolt személyében, aki előzetesen a Mamma Mia darabban tűnt fel először. Az ifjúnak nagyon kellemes a hangja.



Nem is szóltam egy szintén érdekes búcsúztatóról... vagyis többről, mégpedig:

Serbán Attila és Baráth Attila elhagyták idén februárban a József és a színes szélesvásznú álomkabátot. Szerepeiket szinte kezdettől fogva vitték máig (Serbi Józsefként szerepelt, Baráth Attila viszont már többlépcsős módon jutott el mostani szerepéhez, Potifár/Idősebb testvérből lett Fáraó, egy beugrásnak köszönhetően)

A képek és a videó a Madách tulajdonát képezik. 



A képek - sajnos nem lehettem élőben ott, pedig Serbiére szívesen elmentem volna. Ő nagyon nagy kedvencem volt a szerepben, szinte elhittem, hogy egy gyermek, a kedves arca miatt. Sajnos, az idő őt sem kímélte, de elhiszem a mozgófelvételek alapján, hogy most is - mint eddig bármikor - szívét-lelkét beletette a szerepbe... köszönjük szépe, hogy József voltál!


Legközelebbi búcsú, Sasvári Sándor köszön el Jézus címszerepétől a Jézus Krisztus Szupersztárban. Az időpont: 2023.ápr.7. este 19.00, Nagypéntek. Helyszín: Madách színház.













Nincsenek megjegyzések: