2015. április 12., vasárnap

The Phantom of the opera videos of the Kisses


A Fantom és Christine csókjelenetei


Ismeretes, hogy az original változatban még a csók is más a két főszereplő között. Christine szeretetből vagyis inkább végső elkeseredésében egy erős, fizikailag érzelmekkel teli mozdulatot tesz, egy csókot lehel a férfi szájára. Aztán szorosan megöleli, míg a Fantom nem képes felocsúdni a csodálkozásból, addig Christine újra erőt vesz magán és ismételten megérinti a férfi ajkát. Erős érzelmek megnyilvánulása, és megint csak egy olyan pillanat a darabban, amit minden színésznő másként él meg, máshogyan értelmez. Persze ettől szép ez a változat. Tehát két csók és egy ölés jár az original Fantomnak, és ettől eltér a non replika magyar verzió.

Nálunk, a magyar változatban, egy csókot kap a Fantom, de az hosszan tartó és szenvedélyes, viszont egyfajta boldogságot is sugall, mert láthatjuk, hogy a férfi megrendülése kézzel foghatóbb, mint az eredeti változatban. Kezdetben meglepődik, ám rögtön viszonozza is a gesztust, ami egyre intenzívebbé válik, felerősödik. Szoros ölelésbe forrnak, majd egy örömmámorban úszó - és nem értetlenkedő - férfit láthatunk a színpadon, aki megértette, miszerint Christine nem undorodik tőle, és, hogy valóban szeretheti - a feltételes mód még mindig jogos.





Többek között erről is megbizonyosodhatunk, hisz a videóban szintén látni fogjuk a párokat, magyar részről (hisz nekünk ők az érdekesek):
  • Sasvári Sándor és Mahó Andrea
  • Miller Zoltán és Király Linda
  • Sasvári Sándor és Krassy Renáta
  • Csengeri Attila és Fonyó Barbara 


Nincsenek megjegyzések: