2015. június 7., vasárnap

Az csak szédületes és minden képzeletet felülmúl, ha férfiak öltöznek be nőknek... - ELMARADT


UPDATE(2015. június 7-e, este, háromnegyed 8-kor!!!!! kissé  csalódottan írva e sorokat)!: 

Kezdés előtt nagy tömeg állt a bejárat előtt, csendben és gond nélkül zajlott a várakozás, miközben felfigyeltünk érdekes nézőtársainkra, időnként feltűnt Németh Kristóf is... 

Gyanús volt. És ez a félelmem később beigazolódott. A színházba járó lelkes rajongók várakoztak és várakoztak, míg nem negyed órás izgulást követően az igazgató elénk lépett és bejelentette, hogy ne vegyük fejét, amiért ő a rossz hír hozója. Nem vettük, annál inkább annak, akinek köszönhető a MAI ELŐADÁS ELMARADÁSA! 

Tájékoztatva lettünk, hogy próbálták a kollégát többször is elérni telefonon, de nem tudták felvenni vele a kapcsolatot. Nem tudják, hogy hol lehet, mi történt vele? Viszont nélküle nem tudnak kezdeni. Tehát, bocsánatért esedezve, felajánlotta, hogy holnapi napon cserére vagy pénzvisszafizetésre vagyunk jogosultak. 

Bármi előfordulhat a színházban, eleddig szerencsére nem volt sosem - lekopogom - visszamondás. Sajnos, most előfordult, és tényleg sajnálom azt a hat színművészt, akik a kollégájuk miatt szintén nem léphettek színpadra, és még jobban sajnálom a közönséget, akiknek ez az egy ember tönkre tette az oly várt estéjét, akármi is legyen az indítéka, amiért nem volt ott időben. Két élű fegyver a színház, amely visszaüthet, mindkét fél részéről.

Nem mondhatom, hogy nem vagyok bosszús. Dehogynem! Mert reméltem, hogy egy vicces, fergeteges komédiát fogok látni, ami kikapcsol és feltölt. Ehelyett mélyen csalódtam, bánatot érzek. 

De a "színháznak nevezett helységbe" továbbra is ellátogatok, elsőként úgy, hogy visszakérem a pénzt a jegyekért.

Hogy ilyen ne forduljon elő többször, mindenképpen azt tanácsolom, hogy a főszereplők esetében mindig legyen beugró színész, hiszen bármikor, bármi előfordulhat, e példa alapján is látható. És hozzátenném, hogy nem az első darabjuknál "esik ki" az egyik színészük. Erre jó lenne a továbbiakban figyelni!


És a nép kiált (Csonka András viszont reagált): http://www.jatekszin.hu/hirek/musorvaltozas-06 
(A kérdés továbbra is adott - ki lehetett aznap a hunyó?)

Időpont: 2015. június 7. (vasárnap) este 19.00
Helyszín: A színháznak nevezett helységben azaz Játékszínben
Előadás: Primadonnák


Kétséget kizáróan, amióta Németh Kristóf ezt a "teátrumot" vezeti sokkalta több, érdekesebb és színvonalasabb előadások sorozatát mutatták be. Számomra ez a hely ismeretlen volt, de bevonzott, mert érdekes kínálni valóval csábított és a kedvenc színészeimmel kecsegtetett. Szóval van ok rá, hogy elmenjek ide, és megnézzek pár előadást.

Az első élményem Agatha Christie Tíz kicsi néger című regényének színpadi adaptációja volt. Lenyűgöző és hátborzongató előadás. Kedvenc lett.

A következő alkalommal, elhívtak, de nem mentem, mert nem érdekelt a banános - egyszemélyes előadás, ami a szocialista korszakot volt hivatott szarkasztikusan bemutatni.

Ezúttal, viszont nagyon-nagyon szerettem volna megnézni egy újabb darabot itt, hiszen két ismertebb művész ugrott be nem mindennapi (vagy mégis?) szerelésbe, méghozzá nőnek öltözve láthatja őket a közönség.

További info: http://www.jatekszin.hu/eloadasok/ken-ludwig-primadonnak-bohozat-ket-reszben

Nincsenek megjegyzések: