2016. február 1., hétfő

Új szereplők itt-ott, de legfőbbképpen a Madáchban

József és a színes, szélesvásznú álomkabát

 

- Solti Ádám, a Barátok közt napi teleregényből lehet ismerős sokak számára. Nekem a neve, mivel nem nézem a sorozatot nem sokat mondott. De ő kapta meg a címszerepet, József lett, így csatlakozott a másik két főszereplőhöz, Serbán Attilához és Puskás Péterhez. Solti nem egyedül debütált, vele együtt két új csatlakozót is avattak, Ekanem Bálintot Juda és Mező ZoltánSimeon szerepében. Mindez decemberben zajlott le.

 
Link a Galériához (Madách-Tolnay Szalonos beszélgetés): https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10153115686006890.1073742048.216729856889&type=3


 

Az Operaház Fantomja


Solti első szerepe a Madáchban a Nyomorultak, Marius-sza volt, mivel ott bevált helyet kapott a József és a színes álomkabát produkcióban. És bizony, úgy tűnik itt is bevált, ezért a 13 éve futó Operaház Fantomjában is kapott szerepet, méghozzá a vikomt szerepét alakíthatja. - Ami azért is furcsa, hiszen a meglévő Raoul-jaink közül egyikről sem keringett olyan hír, hogy elhagyná az előadást... A vérfrissítés még érinti Umbaldo Piangi-t szerepkörét is, hiszen egy operaénekes csatlakozik a társulathoz, Szerekován János személyében. Most, január-februárban megtekinthető a legendás előadás, még lehet jegyet szerezni, akár pótszék formájában. Solti a facebook-os oldalán értesíti rajongóit, mikor lesz látható a színpadon. 




Nincsenek megjegyzések: